Bostadsrätt i Karlskrona

Annons:
Lediga bostadsrätter i Karlskrona - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Karlskrona. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Karlskrona. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Karlskrona. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Karlskrona från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Karlskrona.
Annons:

Bostadsrätt i Karlskrona

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Karlskrona.

Peab
Blåportsg. 7 -A
371 42 KARLSKRONA


Fastighetsmäklare Louise L
Drottningg. 46
371 32 Karlskrona


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 10
371 34 Karlskrona


Aldstens Fastighetsförmedling
Ronnebyg. 45
371 33 KARLSKRONA


HusmanHagberg
Hantverkareg. 13
371 35 KARLSKRONA


Fastighetsbyrån
Borgmästareg. 13
371 35 KARLSKRONA


PBA Karlskrona Malmö AB
Ronnebyg. 46 B
371 33 KARLSKRONA


TROSSÖ - WÄMÖ - PRIBO- JAFAST Fastigheter AB
Landbrog. 11
371 34 Karlskrona


Hans Åkesson Fastigheter
Murareg. 6
371 38 Karlskrona


JOTAC
Chapmansplan 15
371 36 Karlskrona


Jotac Förvaltning AB
Chapmansplan 15
371 36 Karlskrona


Secpart AB
Saltsjöbadsv. 1 C
371 42 KARLSKRONA


Svensk Fastighetsförmedling
Stortorget 6
371 34 Karlskrona

Annons:

Köpa bostadsrätt i Karlskrona

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Karlskrona finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Karlskrona. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Karlskrona. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Karlskrona kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Karlskrona.

Bostadsrättsfakta om orten Karlskrona

I Karlskrona finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Karlskrona - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Karlskrona:

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlskrona om du vill veta mer om Karlskrona än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Karlskrona.

I Karlskrona hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Karlskrona på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Blekinge.
Annons: