Bostadsrätt i Bjursås

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bjursås - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bjursås. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bjursås. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bjursås. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Bjursås från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bjursås.
Annons:

Bostadsrätt i Bjursås

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bjursås.

Baxmo Fastighets AB
Nedre Larssveden 9
790 21 Bjursås


Dalavägen Fastighets AB
Nedre Larssveden 9
790 21 Bjursås


Tvillingvägen Fastighets AB
Nedre Larssveden 9
790 21 Bjursås


Bröderna Rapp Fastigheter AB
Bodarna 89
790 21 Bjursås

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bjursås

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bjursås finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bjursås. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bjursås. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bjursås kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bjursås.

Bostadsrättsfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bjursås - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bjursås:

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjursås om du vill veta mer om Bjursås än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bjursås.

I Bjursås hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bjursås på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Dalarna.
Annons: