Bostadsrätt i Dala-Husby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Dala-Husby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Dala-Husby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Dala-Husby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Dala-Husby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Dala-Husby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Dala-Husby.
Annons:

Bostadsrätt i Dala-Husby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Dala-Husby.

Bostadsrättsföreningen Mörten
Beronv. 1
776 97 Dala


BRF Hjorten
Beronv. 1
776 97 Dala


Kenfred AB
Brovall 210
776 96 DALA-HUSBY


Bostadsrättsföreningen Uttern
Beronv. 1
776 97 Dala


Bostadsrättsföreningen Vårdtornet
Beronv. 1
776 97 Dala

Annons:

Köpa bostadsrätt i Dala-Husby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Dala-Husby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Dala-Husby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Dala-Husby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Dala-Husby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Dala-Husby.

Bostadsrättsfakta om orten Dala-Husby

I Dala-Husby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dala-Husby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Dala-Husby:

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Här kan du läsa mer om Dala-Husby om du vill veta mer om Dala-Husby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Dala-Husby.

I Dala-Husby hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dala-Husby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Dalarna.
Annons: