Bostadsrätt i Enviken

Annons:
Lediga bostadsrätter i Enviken - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Enviken. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Enviken. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Enviken. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Enviken från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Enviken.
Annons:

Bostadsrätt i Enviken

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Enviken.

Meabona AB
Yttertänger 294
790 26 Enviken


El - Tjänst I Enviken Förvaltning AB
Kyrkv. 3
790 26 Enviken


Envikenbostäder AB
Kyrkv. 3
790 26 Enviken


Br Fogd AB
Kyrkv. 3
790 26 Enviken

Annons:

Köpa bostadsrätt i Enviken

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Enviken finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Enviken. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Enviken. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Enviken kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Enviken.

Bostadsrättsfakta om orten Enviken

I Enviken finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Enviken - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Enviken:

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Yta: 124,59 hektar
Invånarantal: 609, år 2010

Här kan du läsa mer om Enviken om du vill veta mer om Enviken än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Enviken.

I Enviken hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Enviken på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Dalarna.
Annons: