Bostadsrätt i Mora

Annons:
Lediga bostadsrätter i Mora - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Mora. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Mora. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Mora. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Mora från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Mora.
Annons:

Bostadsrätt i Mora

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Mora.

Peab
Önav. 4
792 32 Mora


Riksmäklaren
Fridhemsplan 2
792 30 Mora


Fastighetsbyrån
Köpmannag. 16
792 30 Mora


Svensk Fastighetsförmedling i Mora
Fridhemsg. 1
792 30 Mora


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Morag. 4
792 30 Mora


BRF Siljanstrand 2
Stenuddsv. 11 C
792 34 Mora


BRF Finnsnäshöjden
Finnsnäsv. 85
792 33 MORA


Mora Frozen Tracks AB
Vasaloppets Hus
792 32 Mora


BRF Öna-Björnen
Kornv. 3 B
792 33 MORA


Per Hofvander Fastighet
Näsgärdsv. 13
792 91 MORA


Amoras Fastighets AB
BRF Hadi Nr 3
Vasag. 11
792 32 Mora


Bostadsrättsfören Fridhem
Trädgårdsg. 1
792 30 Mora


Bostadsrättsföreningen Trädgårdsmästaren
Valhallav. 4 B
792 30 Mora

Annons:

Köpa bostadsrätt i Mora

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Mora finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Mora. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Mora. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Mora kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Mora.

Bostadsrättsfakta om orten Mora

I Mora finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mora - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Mora:

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du läsa mer om Mora om du vill veta mer om Mora än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Mora.

I Mora hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mora på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Dalarna.
Annons: