Bostadsrätt i Smedjebacken

Annons:
Lediga bostadsrätter i Smedjebacken - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Smedjebacken. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Smedjebacken. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Smedjebacken. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Smedjebacken från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Smedjebacken.
Annons:

Bostadsrätt i Smedjebacken

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Smedjebacken.

Bärkehus AB
Gunnarsv. 7
777 34 Smedjebacken


Melrus Fastigheter HB
Utgärdesv. 4
777 91 SMEDJEBACKEN


Bostadsrättsföreningen Domherren
Dalag. 6 D
777 31 SMEDJEBACKEN


Beckasinen Bostadsrättsföreningen
Vasag. 16 B
777 30 Smedjebacken


Bostadsrättsföreningen Smedjebackenhus nr 3
Kaplansg. 6 A
777 30 Smedjebacken


BRF Fjällsåsen
Ovako Fritid Smedjebacken
Skyttev. 4
777 50 Smedjebacken


Gökboet Bostadsrättsföreningen
Allég. 2 E
777 31 SMEDJEBACKEN


Fastighetsbyrån
Hamng. 2
777 30 Smedjebacken


Swedish & English AB
Kyrkog. 25
777 30 Smedjebacken

Annons:

Köpa bostadsrätt i Smedjebacken

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Smedjebacken finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Smedjebacken. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Smedjebacken. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Smedjebacken kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Smedjebacken.

Bostadsrättsfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Smedjebacken - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Smedjebacken:

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du läsa mer om Smedjebacken om du vill veta mer om Smedjebacken än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Smedjebacken.

I Smedjebacken hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Smedjebacken på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Dalarna.
Annons: