Bostadsrätt i Alfta

Annons:
Lediga bostadsrätter i Alfta - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Alfta. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Alfta. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Alfta. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Alfta från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Alfta.
Annons:

Bostadsrätt i Alfta

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Alfta.

Alfta-Edsbyns Fastighets AB
Bornv. 2
822 30 ALFTA


Pij Holding AB
Klöverstigen 18
822 31 Alfta


Olle Nilsson Fastigheter AB
Långg. 56
822 30 ALFTA


Pellpers Fastigheter AB
Prästv. 25
822 30 ALFTA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Alfta

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Alfta finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Alfta. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Alfta. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Alfta kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Alfta.

Bostadsrättsfakta om orten Alfta

I Alfta finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Alfta - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Alfta:

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Här kan du läsa mer om Alfta om du vill veta mer om Alfta än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Alfta.

I Alfta hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Alfta på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: