Bostadsrätt i Årsunda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Årsunda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Årsunda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Årsunda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Årsunda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Årsunda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Årsunda.
Annons:

Bostadsrätt i Årsunda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Årsunda.

Sörbygård Fastighetsförvaltning AB
Årsundav. 960
810 22 årsunda


BRF Sebohus Nr 2
Stensviksv. 5
810 22 årsunda

Annons:

Köpa bostadsrätt i Årsunda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Årsunda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Årsunda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Årsunda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Årsunda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Årsunda.

Bostadsrättsfakta om orten Årsunda

I Årsunda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Årsunda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Årsunda:

Årsunda är en tätort i Sandvikens kommun, och kyrkbyn i Årsunda socken, som ligger i en jordbruksbygd söder om Storsjön. Årsunda ligger vid länsväg 272 och består av områdena Lund och Hedkarby.

Yta: 125,17 hektar
Invånarantal: 1008 , år 2010

Här kan du läsa mer om Årsunda om du vill veta mer om Årsunda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Årsunda.

I Årsunda hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Årsunda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: