Bostadsrätt i Bollnäs

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bollnäs - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bollnäs. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bollnäs. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bollnäs. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Bollnäs från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bollnäs.
Annons:

Bostadsrätt i Bollnäs

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bollnäs.

Bollnäs Bostäder, AB
Virvelv. 27
821 50 BOLLNÄS


Fastighetsbyrån Bollnäs
Långg. 9 C
821 43 BOLLNÄS


Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 29
821 43 BOLLNÄS


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Bollnäs
Långg. 7 A
821 43 BOLLNÄS


Lobonäs Marknad
Vinterv. 6 B
821 34 BOLLNÄS


Bostadsrättsföreningen Nya Rio
Björktjärav. 7
821 35 Bollnäs


Hyr I Bollnäs AB
Nyg. 7
821 42 Bollnäs


Hellsingland Fastighets AB
Sjörgrå 2612
821 95 Bollnäs


Hsb BRF Brogården I Bollnäs
Polacksg. 17
821 33 Bollnäs


Hsb BRF Alirgården I Bollnäs
Polacksg. 17
821 33 Bollnäs


Linnbro Förvaltning, AB
G. Järnvägsg. 8 E
821 43 BOLLNÄS


Pär&Lars Fastigheter AB
Tegelbruksv. 26
821 43 BOLLNÄS


Norrigården AB
Stenbomsg. 4
821 42 Bollnäs

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bollnäs

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bollnäs finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bollnäs. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bollnäs. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bollnäs kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bollnäs.

Bostadsrättsfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bollnäs - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bollnäs:

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du läsa mer om Bollnäs om du vill veta mer om Bollnäs än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bollnäs.

I Bollnäs hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bollnäs på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: