Bostadsrätt i Hudiksvall

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hudiksvall - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hudiksvall. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hudiksvall. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hudiksvall. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Hudiksvall från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hudiksvall.
Annons:

Bostadsrätt i Hudiksvall

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hudiksvall.

Peab
08 - 623 68 0008 - 669 03 01Mäklarhuset i Hudiksvall AB
Storg. 29
824 30 Hudiksvall


Huvudvik Förvaltning AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 34
824 30 Hudiksvall


BRF Södertull
Domareg. 23
824 43 Hudiksvall


Håsta Halvvägshus
Masv. 3 A
824 42 HUDIKSVALL


Tandläkarna Ström & Jonsson
Lagmansg. 10 B
824 43 Hudiksvall


AB Vallia
Kungsg. 24
824 30 Hudiksvall


BRF Söderhamnshus 2
Fiskebyv. 4 B
824 51 HUDIKSVALL


Byggbolaget I Hudiksvall AB
Håstaholmen
824 42 HUDIKSVALL


BRF Delsbohus 1
Fiskebyv. 4 B
824 51 HUDIKSVALL


Riksbyggens Bostadsrättsför. Söderhamnshus Nr 1
Granebov.
824 31 HUDIKSVALL

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hudiksvall

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hudiksvall finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hudiksvall. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hudiksvall. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hudiksvall kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hudiksvall.

Bostadsrättsfakta om orten Hudiksvall

I Hudiksvall finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hudiksvall - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hudiksvall:

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Här kan du läsa mer om Hudiksvall om du vill veta mer om Hudiksvall än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hudiksvall.

I Hudiksvall hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hudiksvall på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: