Bostadsrätt i Ljusdal

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ljusdal - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ljusdal. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ljusdal. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ljusdal. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Ljusdal från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ljusdal.
Annons:

Bostadsrätt i Ljusdal

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ljusdal.

Seglet, Fastighets AB
Svartsjöv. 20
827 93 Ljusdal


Fastighetsbyrån Ljusdal / Järvsö
Bokhandlargränd 3
827 32 LJUSDAL


Norrsvedja Fastigheter AB
Sjulhamreg. 1
827 35 Ljusdal


Areal Fastighetsförmedling
Bjuråkersv. 20 A
827 31 Ljusdal


Fastighets AB Sjöorrten
Roger Nilsson Invest AB
Stenhamreg. 5
827 31 Ljusdal


Jhagen Konsult AB
Heden Fönev. 309
827 91 Ljusdal


Anders Collin
N. Gränsg. 13 A
827 31 Ljusdal


AB Ljusdalshem
Hogdinsg. 7
827 33 Ljusdal


BRF Siskan
Smedg. 3
827 35 Ljusdal

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ljusdal

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ljusdal finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ljusdal. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ljusdal. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ljusdal kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ljusdal.

Bostadsrättsfakta om orten Ljusdal

I Ljusdal finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljusdal - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ljusdal:

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljusdal om du vill veta mer om Ljusdal än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ljusdal.

I Ljusdal hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljusdal på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: