Bostadsrätt i Österfärnebo

Annons:
Lediga bostadsrätter i Österfärnebo - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Österfärnebo. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Österfärnebo. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Österfärnebo. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Österfärnebo från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Österfärnebo.
Annons:

Bostadsrätt i Österfärnebo

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Österfärnebo.

Getbro Fastigheter AB
Åsv. 4 B
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


BRF Ås
Tallåsv. 24
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Kolo AB
Gysingsstigen 28
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Bo Eriksson Sandviken AB
Knösv. 25
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Köpa bostadsrätt i Österfärnebo

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Österfärnebo finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Österfärnebo. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Österfärnebo. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Österfärnebo kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Österfärnebo.

Bostadsrättsfakta om orten Österfärnebo

I Österfärnebo finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Österfärnebo - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Österfärnebo:

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Här kan du läsa mer om Österfärnebo om du vill veta mer om Österfärnebo än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Österfärnebo.

I Österfärnebo hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Österfärnebo på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: