Bostadsrätt i Söderhamn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Söderhamn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Söderhamn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Söderhamn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Söderhamn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 17 olika bostadsförmedlarna i Söderhamn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Söderhamn.
Annons:

Bostadsrätt i Söderhamn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Söderhamn.

Peab
Flygstaden Byggnad 33
826 70 Söderhamn


Husö Fastighets AB
S. Hamng. 34
826 26 SÖDERHAMN


Svensk Fastighetsförmedling
S. Hamng. 4
826 50 Söderhamn


Fastighetsbyrån Söderhamn
Kungsg. 14
826 30 Söderhamn


Värderingsinstitutet Södra Norrland AB
Granitv. 15
826 34 Söderhamn


Stil Fastighetsmäkleri
Kungsg. 23
826 30 Söderhamn


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Söderhamn
Köpmang. 11
826 30 Söderhamn


Roger Gustafsson Fastighetsbyrå
Humlegårdsg. 8
826 31 SÖDERHAMN


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmang. 11
826 30 Söderhamn


BRF Hantverkaren
Norralag. 17 A
826 37 SÖDERHAMN


BRF Kaptenen
Kaptensg. 1 B
826 37 SÖDERHAMN


Flygstaden AB
Flygstaden Byggnad 16
826 70 Söderhamn


BRF Gjutaren
Kaptensg. 1 A
826 37 SÖDERHAMN


Skepparbo,, AB
Skärså 463
826 91 SÖDERHAMN


Hsb BRF Persikan I Söderhamn
Humlegårdsg. 8 A
826 31 SÖDERHAMN


Fritidsstiftelsen Söderhamns Verkstäder
Oddjob AB
Kungsg. 5
826 30 Söderhamn

Annons:

Köpa bostadsrätt i Söderhamn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Söderhamn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Söderhamn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Söderhamn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Söderhamn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Söderhamn.

Bostadsrättsfakta om orten Söderhamn

I Söderhamn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Söderhamn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Söderhamn:

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Här kan du läsa mer om Söderhamn om du vill veta mer om Söderhamn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Söderhamn.

I Söderhamn hittade vi sammanlagt 17 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Söderhamn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: