Bostadsrätt i Valbo

Annons:
Lediga bostadsrätter i Valbo - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Valbo. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Valbo. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Valbo. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Valbo från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Valbo.
Annons:

Bostadsrätt i Valbo

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Valbo.

Henrik Midendal AB
Kvarnåkersv. 50
818 92 Valbo


Bostadsrättsföreningen Forsbackahus Nr 2
Överhärdev. 26 A
818 91 VALBO


Eva Wesström Bostadsmäklare
Valbov. 200
818 31 VALBO


Owe Jansson Fastighet AB
Hagaströmsv. 210
818 92 Valbo


Wallopers Invest AB
Guldsmedsv. 2
818 33 VALBO


Judeli Fastigheter, AB
Vallrundan 3
818 33 VALBO


Åby Gård Plühm och Sjunning
Åby Allé 7
818 92 Valbo

Annons:

Köpa bostadsrätt i Valbo

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Valbo finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Valbo. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Valbo. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Valbo kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Valbo.

Bostadsrättsfakta om orten Valbo

I Valbo finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Valbo - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Valbo:

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Här kan du läsa mer om Valbo om du vill veta mer om Valbo än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Valbo.

I Valbo hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Valbo på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gävleborg.
Annons: