Bostadsrätt i Fårösund

Annons:
Lediga bostadsrätter i Fårösund - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Fårösund. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Fårösund. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Fårösund. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Fårösund från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Fårösund.
Annons:

Bostadsrätt i Fårösund

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Fårösund.

Mammabolaget AB
Radarv. 8 B
624 70 Fårösund


BRF Utpiren
Radarv. 10 A
624 70 Fårösund

Annons:

Köpa bostadsrätt i Fårösund

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Fårösund finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Fårösund. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Fårösund. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Fårösund kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Fårösund.

Bostadsrättsfakta om orten Fårösund

I Fårösund finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fårösund - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Fårösund:

Fårösund är den nordligaste tätorten i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 56 km norr om Visby. Fårösund ligger vid havet med utsikt mot Fårö och är välbesökt av turister på sommaren, men ett lugnt och stilla samhälle under hösten, vintern och våren.

Yta: 289,20 hektar
Invånarantal: 816, år 2010

Här kan du läsa mer om Fårösund om du vill veta mer om Fårösund än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Fårösund.

I Fårösund hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fårösund på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: