Bostadsrätt i Katthammarsvik

Annons:
Lediga bostadsrätter i Katthammarsvik - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Katthammarsvik. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Katthammarsvik. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Katthammarsvik. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Katthammarsvik från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Katthammarsvik.
Annons:

Bostadsrätt i Katthammarsvik

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Katthammarsvik.

Hägers Fastighetsbyrå
Grogarnsv. 40
623 69 KATTHAMMARSVIK


Bostadsrättsföreningen Prästbacken
Prästbacken 248
623 70 KATTHAMMARSVIK


Gotlandsfastigheter G. Gustafsson AB
Östergarn Herrvik 485
623 68 Katthammarsvik


Allt Eller Inget Holding AB
Ala Ollajvs 169
623 71 Katthammarsvik


Fefa, Fastighetsekonomisk Forskning O Analys, HB
Östergarn 485
623 68 Katthammarsvik

Annons:

Köpa bostadsrätt i Katthammarsvik

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Katthammarsvik finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Katthammarsvik. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Katthammarsvik. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Katthammarsvik kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Katthammarsvik.

Bostadsrättsfakta om orten Katthammarsvik

I Katthammarsvik finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Katthammarsvik - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Katthammarsvik:

Katthammarsvik är en småort i Gotlands kommun], belägen i Östergarns socken på Östergarnslandet på Gotöland.

Yta: 70 hektar
Invånarantal: 160, år 2010

Här kan du läsa mer om Katthammarsvik om du vill veta mer om Katthammarsvik än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Katthammarsvik.

I Katthammarsvik hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Katthammarsvik på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: