Bostadsrätt i Klintehamn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Klintehamn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Klintehamn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Klintehamn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Klintehamn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Klintehamn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Klintehamn.
Annons:

Bostadsrätt i Klintehamn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Klintehamn.

Engström Fastigheter Gotland AB
N. Kustv. 69
623 77 Klintehamn


Närsholmen AB
Eksta grymlings
623 54 KLINTEHAMN


Klinte Valle AB
Donnersg. 52 B
623 77 Klintehamn


BRF Eksta Prästgård
Eksta Enebacken 6
623 54 KLINTEHAMN


Annexet I Väte, AB
Väte stora tune 527
623 78 KLINTEHAMN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Klintehamn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Klintehamn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Klintehamn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Klintehamn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Klintehamn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Klintehamn.

Bostadsrättsfakta om orten Klintehamn

I Klintehamn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Klintehamn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Klintehamn:

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du läsa mer om Klintehamn om du vill veta mer om Klintehamn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Klintehamn.

I Klintehamn hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Klintehamn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: