Bostadsrätt i Lärbro

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lärbro - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lärbro. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lärbro. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lärbro. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Lärbro från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lärbro.
Annons:

Bostadsrätt i Lärbro

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lärbro.

J3 Bygg AB
Lindv. 3
624 52 LÄRBRO


Superior Living Gotland AB
Hangvar Skola 710
624 54 LÄRBRO


Bräntings Gård AB
Rute ale 989
624 58 LÄRBRO


KTC Kappelshamns Turistcenter AB
Hangvar Flenvike 923
624 54 LÄRBRO

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lärbro

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lärbro finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lärbro. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lärbro. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lärbro kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lärbro.

Bostadsrättsfakta om orten Lärbro

I Lärbro finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lärbro - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lärbro:

Lärbro är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Lärbro socken, belägen på norra delen av Gotland ungefär 10 km norr om Slite.

Yta: 116,70 hektar
Invånarantal: 484, år 2010

Här kan du läsa mer om Lärbro om du vill veta mer om Lärbro än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lärbro.

I Lärbro hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lärbro på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: