Bostadsrätt i Ljugarn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ljugarn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ljugarn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ljugarn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ljugarn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Ljugarn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ljugarn.
Annons:

Bostadsrätt i Ljugarn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ljugarn.

Ljugarns Bygg AB
Kvarnbacksv. 47
623 65 LJUGARN


Jra Fastighet AB
Ardre Alsarve 806
623 66 Ljugarn


Rosengren Olofsson Stugor AB
Ardre Alsarve 806
623 66 Ljugarn


Ljugarnsfastigheter ABAnnons:

Köpa bostadsrätt i Ljugarn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ljugarn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ljugarn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ljugarn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ljugarn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ljugarn.

Bostadsrättsfakta om orten Ljugarn

I Ljugarn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljugarn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ljugarn:

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljugarn om du vill veta mer om Ljugarn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ljugarn.

I Ljugarn hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljugarn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: