Bostadsrätt i Romakloster

Annons:
Lediga bostadsrätter i Romakloster - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Romakloster. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Romakloster. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Romakloster. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Romakloster från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Romakloster.
Annons:

Bostadsrätt i Romakloster

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Romakloster.

Atlinga Bygg AB
Atlingbo Rindarve 514
622 40 ROMAKLOSTER


Wisby byggservice
Hammarg. 20 B
622 54 Romakloster


Stiftelsen Norrlanda Fornstuga
Ganthem Kumble 533
622 46 ROMAKLOSTER


EhabAli AB
Roma Larsarve 500
622 54 Romakloster

Annons:

Köpa bostadsrätt i Romakloster

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Romakloster finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Romakloster. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Romakloster. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Romakloster kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Romakloster.

Bostadsrättsfakta om orten Romakloster

I Romakloster finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Romakloster - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Romakloster:

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du läsa mer om Romakloster om du vill veta mer om Romakloster än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Romakloster.

I Romakloster hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Romakloster på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: