Bostadsrätt i Slite

Annons:
Lediga bostadsrätter i Slite - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Slite. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Slite. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Slite. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Slite från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Slite.
Annons:

Bostadsrätt i Slite

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Slite.

Siral System Co AB
Östervallag. 26
624 48 SLITE


Vallstena Fastigheter AB
Vallstena Gudings 144
624 32 Slite


Boran AB
Storg. 92
624 48 SLITE


Stuga 7
Bredviksv. 12
624 49 Slite


Stuga 15
Strömgränd 3
624 48 SLITE


HB Näktergalen 1:2
Skolg. 3
624 48 SLITE


Stuga 31
Solklintsv. 11
624 49 Slite


Gothem Kvarn & Såg AB
Gothem Medebys 365
624 30 Slite

Annons:

Köpa bostadsrätt i Slite

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Slite finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Slite. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Slite. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Slite kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Slite.

Bostadsrättsfakta om orten Slite

I Slite finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Slite - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Slite:

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du läsa mer om Slite om du vill veta mer om Slite än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Slite.

I Slite hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Slite på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: