Bostadsrätt i Tingstäde

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tingstäde - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tingstäde. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tingstäde. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tingstäde. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Tingstäde från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tingstäde.
Annons:

Bostadsrätt i Tingstäde

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tingstäde.

Silvercurls Of Gotland Ek för
Hejnum Graute 310
624 38 Tingstäde


Brandthäll Förvaltnings AB
Martebo Prästgård 302
624 40 TINGSTÄDE


Lunar Plexus Gotland AB
Ungesmiss Stenkyrka 118
624 42 TINGSTÄDE


Bostadsrättsföreningen Städet
Gnistv. 1
624 44 TINGSTÄDE


Lickairs Invest AB
Stenkyrka Tune 451
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tingstäde

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tingstäde finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tingstäde. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tingstäde. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tingstäde kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tingstäde.

Bostadsrättsfakta om orten Tingstäde

I Tingstäde finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tingstäde - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tingstäde:

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du läsa mer om Tingstäde om du vill veta mer om Tingstäde än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tingstäde.

I Tingstäde hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tingstäde på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Gotland.
Annons: