Bostadsrätt i Ätran

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ätran - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ätran. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ätran. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ätran. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Ätran från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ätran.
Annons:

Bostadsrätt i Ätran

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ätran.

Kurhults Trä & Förvaltnings Ab,
Kurhult
ätran


Kamuu Konsult
Sundhult 109
311 51 ÄTRAN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ätran

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ätran finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ätran. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ätran. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ätran kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ätran.

Bostadsrättsfakta om orten Ätran

I Ätran finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ätran - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ätran:

Ätran är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län. Genom orten rinner ån med samma namn. Orten är omgiven av ett skogrikt landskap med en del sjöar. Orten växte upp som ett stationssamhälle i slutet av 1800-talet. Redan 1887 nådde linjen Fegen–Ätrans Järnväg orten

Yta: 67,58 hektar
Invånarantal: 417, år 2010

Här kan du läsa mer om Ätran om du vill veta mer om Ätran än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ätran.

I Ätran hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ätran på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Halland.
Annons: