Bostadsrätt i Kungsbacka

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kungsbacka - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kungsbacka. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kungsbacka. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kungsbacka. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Kungsbacka från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kungsbacka.
Annons:

Bostadsrätt i Kungsbacka

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kungsbacka.

Aranäs AB
Borgmästareg. 5 B
434 32 Kungsbacka


Wåhlanders Fastighetsbyrå KB
Vårdkaseberg 10
434 98 Kungsbacka


Värderingsdata AB
N. Torgg. 1
434 30 Kungsbacka


SkandiaMäklarna
Vallg. 2
434 30 Kungsbacka


Bjurfors Kungsbacka/Onsala
Västerg. 8
434 30 Kungsbacka


Bostadsföreningen Sjöallén AB
Sjöallén 8 B
434 31 KUNGSBACKA


Trollängen Bostads AB
Björkrisv. 36
434 60 KUNGSBACKA


BRF Ängsrutan
Höders väg 5
434 31 KUNGSBACKA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kungsbacka

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kungsbacka finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kungsbacka. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kungsbacka. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kungsbacka kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kungsbacka.

Bostadsrättsfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungsbacka - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kungsbacka:

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsbacka om du vill veta mer om Kungsbacka än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kungsbacka.

I Kungsbacka hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungsbacka på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Halland.
Annons: