Bostadsrätt i Laholm

Annons:
Lediga bostadsrätter i Laholm - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Laholm. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Laholm. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Laholm. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Laholm från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Laholm.
Annons:

Bostadsrätt i Laholm

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Laholm.

Fastighetsbyrån
Köpmansg. 1
312 30 Laholm


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 13
312 30 Laholm


Gunnohus, AB
Stortorget 9
312 30 Laholm


Mäklarhuset
Östertullsg. 9 A
312 30 Laholm


Svensk Fastighetsförmedling
0430 - 77 68 0010 Knop Fastighets AB
Mellby Byg. 4
312 96 Laholm


Hörngruppen AB
Vingesg. 8
312 30 Laholm


Nafab AB
Munkagård 638
312 94 Laholm


Akustiksystem AB
Industrig. 18
312 34 Laholm


Merata Fastigheter AB
Ränneslöv västergård
312 95 LAHOLM


Fastighets AB Konduktören
Doktorsstigen 1
312 31 LAHOLM


Bostadsrättsföreningen Gullregnet
Margaretag. 26
312 31 LAHOLM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Laholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Laholm finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Laholm. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Laholm. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Laholm kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Laholm.

Bostadsrättsfakta om orten Laholm

I Laholm finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Laholm - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Laholm:

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du läsa mer om Laholm om du vill veta mer om Laholm än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Laholm.

I Laholm hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Laholm på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Halland.
Annons: