Bostadsrätt i Torup

Annons:
Lediga bostadsrätter i Torup - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Torup. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Torup. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Torup. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Torup från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Torup.
Annons:

Bostadsrätt i Torup

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Torup.

Bostadsrättsföreningen Stationsvägen 3, Kinnared
Nissastigen 61
314 96 TORUP


Torups Bostads AB
Garvarev. 8
314 41 TORUP


T.Hus
S. Kindhult 28
314 97 Torup


Ugglebo 1:14
Hagv. 5
314 41 TORUP


Sören - Katarina Fastigheter AB
G. Nissastigen 13 A
314 41 TORUP

Annons:

Köpa bostadsrätt i Torup

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Torup finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Torup. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Torup. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Torup kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Torup.

Bostadsrättsfakta om orten Torup

I Torup finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Torup - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Torup:

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan du läsa mer om Torup om du vill veta mer om Torup än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Torup.

I Torup hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Torup på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Halland.
Annons: