Bostadsrätt i Våxtorp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Våxtorp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Våxtorp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Våxtorp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Våxtorp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Våxtorp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Våxtorp.
Annons:

Bostadsrätt i Våxtorp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Våxtorp.

Hallandsåsens Timmerstuga AB
Espered 1
312 98 Våxtorp


Gerbö, AB
Tjäderv. 14
312 75 VÅXTORP

Annons:

Köpa bostadsrätt i Våxtorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Våxtorp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Våxtorp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Våxtorp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Våxtorp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Våxtorp.

Bostadsrättsfakta om orten Våxtorp

I Våxtorp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Våxtorp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Våxtorp:

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här kan du läsa mer om Våxtorp om du vill veta mer om Våxtorp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Våxtorp.

I Våxtorp hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Våxtorp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Halland.
Annons: