Bostadsrätt i Bräcke

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bräcke - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bräcke. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bräcke. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bräcke. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Bräcke från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bräcke.
Annons:

Bostadsrätt i Bräcke

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bräcke.

Bodsjö Diverse ICA Nära
Sidsjö 184
840 60 Bräcke


Bräcke Fastigheter AB
Industrig. 7
840 60 Bräcke


Bostadsrättsföreningen Falken
Gränsg. 26 B
840 60 Bräcke


Jämten, BRF
Torpg. 11
840 60 Bräcke

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bräcke

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bräcke finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bräcke. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bräcke. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bräcke kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bräcke.

Bostadsrättsfakta om orten Bräcke

I Bräcke finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bräcke - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bräcke:

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du läsa mer om Bräcke om du vill veta mer om Bräcke än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bräcke.

I Bräcke hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bräcke på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: