Bostadsrätt i Bruksvallarna

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bruksvallarna - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bruksvallarna. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bruksvallarna. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bruksvallarna. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Bruksvallarna från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bruksvallarna.
Annons:

Bostadsrätt i Bruksvallarna

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bruksvallarna.

Bjärvbyn AB
Gruvarbetarv. 18
840 97 Bruksvallarna


Fjällängen Ii I Ramundberget AB
Vägs Ände
840 97 Bruksvallarna

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bruksvallarna

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bruksvallarna finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bruksvallarna. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bruksvallarna. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bruksvallarna kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bruksvallarna.

Bostadsrättsfakta om orten Bruksvallarna

I Bruksvallarna finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bruksvallarna - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bruksvallarna:

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 95, år 2010

Här kan du läsa mer om Bruksvallarna om du vill veta mer om Bruksvallarna än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bruksvallarna.

I Bruksvallarna hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bruksvallarna på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: