Bostadsrätt i Duved

Annons:
Lediga bostadsrätter i Duved - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Duved. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Duved. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Duved. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Duved från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Duved.
Annons:

Bostadsrätt i Duved

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Duved.

Christensen Förvaltning AB
Duvedsbyn 165
830 15 DUVED


BRF Omformarn
Tegelbruksv. 14
830 15 DUVED

Annons:

Köpa bostadsrätt i Duved

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Duved finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Duved. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Duved. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Duved kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Duved.

Bostadsrättsfakta om orten Duved

I Duved finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Duved - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Duved:

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Här kan du läsa mer om Duved om du vill veta mer om Duved än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Duved.

I Duved hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Duved på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: