Bostadsrätt i Dvärsätt

Annons:
Lediga bostadsrätter i Dvärsätt - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Dvärsätt. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Dvärsätt. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Dvärsätt. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Dvärsätt från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Dvärsätt.
Annons:

Bostadsrätt i Dvärsätt

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Dvärsätt.

Ml Egendom Sverige, AB
Dvärsättsv. 58
835 41 Dvärsätt


Jan Nykvist Arbetsmiljökonsult AB
Hägrav. 10
835 41 Dvärsätt


Bellmans Rör I Jämtland AB
Grönängev. 8
835 41 Dvärsätt

Annons:

Köpa bostadsrätt i Dvärsätt

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Dvärsätt finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Dvärsätt. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Dvärsätt. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Dvärsätt kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Dvärsätt.

Bostadsrättsfakta om orten Dvärsätt

I Dvärsätt finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dvärsätt - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Dvärsätt:

Dvärsätt är en tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Orten ligger ca 3 km söder om Krokom och 16 km nordväst om Östersund vid Storsjöns utlopp i Indalsälven. Mittbanan har sin sträckning genom byn tillsammans med Länsväg Z 611.

Yta: 41,32 hektar
Invånarantal: 461, år 2010

Här kan du läsa mer om Dvärsätt om du vill veta mer om Dvärsätt än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Dvärsätt.

I Dvärsätt hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dvärsätt på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: