Bostadsrätt i Funäsdalen

Annons:
Lediga bostadsrätter i Funäsdalen - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Funäsdalen. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Funäsdalen. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Funäsdalen. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Funäsdalen från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Funäsdalen.
Annons:

Bostadsrätt i Funäsdalen

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Funäsdalen.

Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
Funäsdalsmäklarna AB
Rörosv. 17
840 95 FUNÄSDALEN


BRF Fjällkällan
Rörosv. 164
840 95 FUNÄSDALEN


Funäs Resort AB
Bergg. 2
840 95 FUNÄSDALEN


Prästgården
Rörosv. 24
840 95 FUNÄSDALEN


Hammar, Nils Ove
Rörosv. 68 A
840 95 FUNÄSDALEN


Bent Fastighets AB
Rörosv. 16
840 95 FUNÄSDALEN


Messlingen fjällby
Messlingen 210
840 95 FUNÄSDALEN


Östgårdens Fjällby
ÖSTGÅRDENS FJÄLLBY
840 95 FUNÄSDALEN


Idebo I Funäsdalen AB
Industriv. 1
840 95 FUNÄSDALEN


Lindberget Mäkleri, AB
Rörosv. 7
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Funäsdalen

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Funäsdalen finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Funäsdalen. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Funäsdalen. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Funäsdalen kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Funäsdalen.

Bostadsrättsfakta om orten Funäsdalen

I Funäsdalen finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Funäsdalen - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Funäsdalen:

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du läsa mer om Funäsdalen om du vill veta mer om Funäsdalen än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Funäsdalen.

I Funäsdalen hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Funäsdalen på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: