Bostadsrätt i Hackås

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hackås - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hackås. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hackås. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hackås. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Hackås från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hackås.
Annons:

Bostadsrätt i Hackås

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hackås.

Häst & Lantbruk I Salom HB
Salom 271
830 23 Hackås


Lennart I Salom
Salom 857
830 23 Hackås

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hackås

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hackås finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hackås. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hackås. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hackås kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hackås.

Bostadsrättsfakta om orten Hackås

I Hackås finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hackås - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hackås:

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här kan du läsa mer om Hackås om du vill veta mer om Hackås än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hackås.

I Hackås hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hackås på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: