Bostadsrätt i Hammarstrand

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hammarstrand - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hammarstrand. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hammarstrand. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hammarstrand. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Hammarstrand från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hammarstrand.
Annons:

Bostadsrätt i Hammarstrand

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hammarstrand.

Gagtc AB
Kornv. 10
840 70 HAMMARSTRAND


Mk Mobilkontakt AB
060 - 61 34 70Kullsta Gamla Skola Ekonomisk Förening
Kullsta
Hammarstrand


LRF Konsult
Centralg. 18
840 70 HAMMARSTRAND

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hammarstrand

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hammarstrand finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hammarstrand. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hammarstrand. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hammarstrand kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hammarstrand.

Bostadsrättsfakta om orten Hammarstrand

I Hammarstrand finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hammarstrand - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hammarstrand:

Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Yta: 222,48 hektar
Invånarantal: 1052, år 2010

Här kan du läsa mer om Hammarstrand om du vill veta mer om Hammarstrand än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hammarstrand.

I Hammarstrand hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hammarstrand på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: