Bostadsrätt i Hoting

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hoting - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hoting. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hoting. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hoting. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Hoting från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hoting.
Annons:

Bostadsrätt i Hoting

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hoting.

Stebow AB
Stationsg. 6
830 80 Hoting


Strömsunds Hyresbostäder AB
Storg. 26
830 80 Hoting

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hoting

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hoting finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hoting. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hoting. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hoting kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hoting.

Bostadsrättsfakta om orten Hoting

I Hoting finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hoting - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hoting:

Hoting är en tätort i Ångermanland, som sedan 1974 ligger i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Hoting ligger omkring 50 kilometer nordost om Strömsund, och har omkring 700 invånare. Orten, som ligger vid Inlandsbanan och Europaväg 45, är ett stationssamhälle och en industriort.

Yta: 127,16 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du läsa mer om Hoting om du vill veta mer om Hoting än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hoting.

I Hoting hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hoting på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: