Bostadsrätt i Järpen

Annons:
Lediga bostadsrätter i Järpen - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Järpen. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Järpen. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Järpen. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Järpen från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Järpen.
Annons:

Bostadsrätt i Järpen

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Järpen.

Årehus AB
Strandv. 40
830 05 Järpen


H.J. Hjerpen AB
Skräddarv. 1
830 05 Järpen


BRF Kallgården
Kallgården
830 05 Järpen


Fastighets AB Järpen
Strandv. 19
830 05 Järpen


Konäs Strand AB
Överkonäs 155
830 05 Järpen


Bostadsrättsföreningen Fritzhem
Kall Kallv. 77
830 05 Järpen


Mattsson Consulting AB
Strandv. 11
830 05 Järpen

Annons:

Köpa bostadsrätt i Järpen

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Järpen finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Järpen. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Järpen. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Järpen kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Järpen.

Bostadsrättsfakta om orten Järpen

I Järpen finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Järpen - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Järpen:

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du läsa mer om Järpen om du vill veta mer om Järpen än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Järpen.

I Järpen hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Järpen på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: