Bostadsrätt i Sveg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sveg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sveg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sveg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sveg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Sveg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sveg.
Annons:

Bostadsrätt i Sveg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sveg.

Härjegårdar Fastighets AB
Fjällv. 5
842 32 Sveg


BRF Sjödal
Lövstigen 5
842 33 SVEG


Loal Förvaltning AB
Fogdeg. 8
842 32 Sveg


SvegsHus AB
Fjällv. 10
842 32 Sveg


Roger & Eva Grips Fastigheter AB
Älvros 704
842 92 Sveg

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sveg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sveg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sveg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sveg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sveg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sveg.

Bostadsrättsfakta om orten Sveg

I Sveg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sveg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sveg:

Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Yta: 284,70 hektar
Invånarantal: 2547, år 2010

Här kan du läsa mer om Sveg om du vill veta mer om Sveg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sveg.

I Sveg hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sveg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: