Bostadsrätt i Undersåker

Annons:
Lediga bostadsrätter i Undersåker - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Undersåker. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Undersåker. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Undersåker. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Undersåker från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Undersåker.
Annons:

Bostadsrätt i Undersåker

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Undersåker.

Ottsjö Fjällby
Ottsjö Högåsv. 35
830 10 UNDERSÅKER


Hedmans Fjällby I Åre
Hålland
830 10 UNDERSÅKER


Södra Årefjällen Turism, Ek för
Vallbo 112
830 10 UNDERSÅKER


Stamgärde Förvaltning AB
Rådjursstigen 6
830 10 UNDERSÅKER


Ottsjö Mark och Bygg AB
Ottsjö
830 10 UNDERSÅKER

Annons:

Köpa bostadsrätt i Undersåker

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Undersåker finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Undersåker. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Undersåker. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Undersåker kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Undersåker.

Bostadsrättsfakta om orten Undersåker

I Undersåker finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Undersåker - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Undersåker:

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan du läsa mer om Undersåker om du vill veta mer om Undersåker än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Undersåker.

I Undersåker hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Undersåker på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jämtland.
Annons: