Bostadsrätt i Aneby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Aneby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Aneby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Aneby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Aneby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Aneby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Aneby.
Annons:

Bostadsrätt i Aneby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Aneby.

Aneby Bostäder, Stiftelsen
Storg. 39 A
578 31 ANEBY


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmansg. 10
578 32 Aneby


Bostadsrättsför. Solrosen 2 i Aneby
Konserthusg. 9 B
578 31 ANEBY


Tallundens Fastigheter AB i Vetlanda
Österlångg. 28
578 31 ANEBY


Bårring, Christer Per Gunnar
Hökhult Norrgård 1
578 91 ANEBY


BRF Noshörningen
0380 - 454 75BRF Trädgården I Aneby
Konserthusg. 11 C
578 31 ANEBY


Läget, AB
Järnvägsg. 8
578 33 ANEBY


Bostadsrättsför. Giraffen
0380 - 406 10Berndt Olof Johan Bårring
Härjestad Matsagård 1
578 91 ANEBY


Mäklarfirman Hus & Bygg I Småland AB
Skogsg. 63
578 32 Aneby


Lennings Maskin AB
Storg. 50
578 32 Aneby

Annons:

Köpa bostadsrätt i Aneby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Aneby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Aneby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Aneby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Aneby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Aneby.

Bostadsrättsfakta om orten Aneby

I Aneby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Aneby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Aneby:

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Här kan du läsa mer om Aneby om du vill veta mer om Aneby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Aneby.

I Aneby hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Aneby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: