Bostadsrätt i Bor

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bor - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bor. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bor. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bor. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Bor från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bor.
Annons:

Bostadsrätt i Bor

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bor.

Alpdalens Bil
Värnamov. 46 B
331 94 BOR


Lergårdens BRF I Bor
Milstensv. 47
330 15 BOR

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bor

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bor finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bor. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bor. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bor kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bor.

Bostadsrättsfakta om orten Bor

I Bor finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bor - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bor:

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om Bor om du vill veta mer om Bor än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bor.

I Bor hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bor på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: