Bostadsrätt i Brandstorp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Brandstorp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Brandstorp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Brandstorp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Brandstorp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Brandstorp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Brandstorp.
Annons:

Bostadsrätt i Brandstorp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Brandstorp.

Per Eric Cedermark
Bränntomt 1
566 93 Brandstorp


Bostadsrättsföreningen Habo Brandstorp
Blåbärsbacken 15
566 93 Brandstorp

Annons:

Köpa bostadsrätt i Brandstorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Brandstorp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Brandstorp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Brandstorp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Brandstorp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Brandstorp.

Bostadsrättsfakta om orten Brandstorp

I Brandstorp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brandstorp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Brandstorp:

Brandstorp är en småort i Brandstorps socken i Habo kommun i Jönköpings län. Brandstorp ligger vid Vätterns västra strand mellan Habo och Hjo. Brandstorp var ursprungligen namnet på en gård i Daretorps socken.

Yta: 34 hektar
Invånarantal: 116, år 2010

Här kan du läsa mer om Brandstorp om du vill veta mer om Brandstorp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Brandstorp.

I Brandstorp hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brandstorp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: