Bostadsrätt i Jönköping

Annons:
Lediga bostadsrätter i Jönköping - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Jönköping. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Jönköping. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Jönköping. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Jönköping från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Jönköping.
Annons:

Bostadsrätt i Jönköping

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Jönköping.

VätterHem Bostads AB
Klosterg. 10
553 17 Jönköping


Bygginvest AB, Jönköpings
Kämpev. 31
553 02 Jönköping


Fastighets AB Eric Ekblad
Borgmästargränd 1
553 20 Jönköping


Peab
Gnejsv. 4
553 03 JÖNKÖPING


HSB:s brf Tändstickan i Jönköping
Solstickeg. 3
553 13 Jönköping


Bostadsrättsföreningen Norrgården i Jönköping AB
Lovisag. 153
554 74 Jönköping


SkandiaMäklarna
V. Storg. 23
553 15 Jönköping


Skånegårdar AB
Huskvarnav. 80
554 54 Jönköping


City Mäklarna Fastighetsförmedling
Ö. Storg. 70
553 21 JÖNKÖPING


Fastighetsägarna
Kapellg. 5 B
553 17 Jönköping


Riksbyggen
Barnarpsg. 39 F
553 33 Jönköping


Garnisonen
Ö. Storg. 81 A
553 21 JÖNKÖPING

Annons:

Köpa bostadsrätt i Jönköping

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Jönköping finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Jönköping. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Jönköping. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Jönköping kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Jönköping.

Bostadsrättsfakta om orten Jönköping

I Jönköping finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Jönköping - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Jönköping:

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Här kan du läsa mer om Jönköping om du vill veta mer om Jönköping än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Jönköping.

I Jönköping hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Jönköping på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: