Bostadsrätt i Malmbäck

Annons:
Lediga bostadsrätter i Malmbäck - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Malmbäck. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Malmbäck. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Malmbäck. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Malmbäck från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Malmbäck.
Annons:

Bostadsrätt i Malmbäck

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Malmbäck.

Kj Hultbergs Fastighets AB
Skogsv. 26
570 21 MALMBÄCK


Bagarlidens Bostäder, AB
Kyrkog. 13
570 21 MALMBÄCK


Bejo Företagsleasing
Järnvägsg. 2 A
570 21 MALMBÄCK


Bo Nässjö AB
S. Hiarum 2
570 21 MALMBÄCK


Utför AB
Korpebo 4
570 21 MALMBÄCK

Annons:

Köpa bostadsrätt i Malmbäck

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Malmbäck finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Malmbäck. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Malmbäck. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Malmbäck kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Malmbäck.

Bostadsrättsfakta om orten Malmbäck

I Malmbäck finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Malmbäck - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Malmbäck:

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Här kan du läsa mer om Malmbäck om du vill veta mer om Malmbäck än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Malmbäck.

I Malmbäck hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Malmbäck på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: