Bostadsrätt i Mullsjö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Mullsjö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Mullsjö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Mullsjö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Mullsjö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Mullsjö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Mullsjö.
Annons:

Bostadsrätt i Mullsjö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Mullsjö.

Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkv. 10
565 31 Mullsjö


BRF Bo-Finken
Finkg. 14
565 34 MULLSJÖ


Leckner Fastighets AB
Västerkärr Stråkenv. 24
565 91 Mullsjö


Bemar Fastigheter AB
Forellstigen 10
565 32 MULLSJÖ


Gunnarsbo Fastighets AB
Mullsjö Bostäder AB
Kyrkv. 8
565 31 Mullsjö


Bostadsrättsför. Duvhöken
Finkg. 29
565 34 MULLSJÖ


BRF Mullvaden
Greng. 13
565 33 Mullsjö


Ryfors Övre AB
RYFORS BRUK
565 91 Mullsjö


J Bergdahls Fastigheter AB
Snickareg. 3
565 33 Mullsjö


Front Mäkleri AB
Järnvägsg. 17
565 32 MULLSJÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Mullsjö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Mullsjö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Mullsjö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Mullsjö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Mullsjö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Mullsjö.

Bostadsrättsfakta om orten Mullsjö

I Mullsjö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mullsjö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Mullsjö:

Mullsjö är en tätort och centralort i Mullsjö kommun i Jönköpings län, dock i landskapet Västergötland. Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön och vid Riksväg 26 med cirka 25 kilometer till Jönköping. I Mullsjö finns Pizzerior, frisörer, konditori, apotek, klädaffärer och en simhall. Vid avfarten till centrum finns rastplatsen VIP motell.

Yta: 505,15 hektar
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du läsa mer om Mullsjö om du vill veta mer om Mullsjö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Mullsjö.

I Mullsjö hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mullsjö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: