Bostadsrätt i Myresjö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Myresjö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Myresjö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Myresjö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Myresjö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Myresjö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Myresjö.
Annons:

Bostadsrätt i Myresjö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Myresjö.

Tj Fastigheter I Vetlanda AB
Pers v. 13
570 13 MYRESJÖ


Agim & Söner AB
Pers v. 13
570 13 MYRESJÖ


Myresjö Mark AB
Stationsv. 6
570 13 MYRESJÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Myresjö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Myresjö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Myresjö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Myresjö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Myresjö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Myresjö.

Bostadsrättsfakta om orten Myresjö

I Myresjö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Myresjö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Myresjö:

Myresjö är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, i mellersta Småland, drygt 10 km sydväst om centralorten Vetlanda. Myresjö var tidigare en kyrkby i Myresjö socken med kyrkan Myresjö gamla kyrka. I orten finns Myresjöhus AB och ett fotbollslag: Myresjö IF.

Yta: 90,54 hektar
Invånarantal: 646, år 2010

Här kan du läsa mer om Myresjö om du vill veta mer om Myresjö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Myresjö.

I Myresjö hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Myresjö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: