Bostadsrätt i Stockaryd

Annons:
Lediga bostadsrätter i Stockaryd - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Stockaryd. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Stockaryd. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Stockaryd. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Stockaryd från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Stockaryd.
Annons:

Bostadsrätt i Stockaryd

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Stockaryd.

ESS-Företagen
Postg. 2
570 02 Stockaryd

Annons:

Köpa bostadsrätt i Stockaryd

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Stockaryd finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Stockaryd. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Stockaryd. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Stockaryd kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Stockaryd.

Bostadsrättsfakta om orten Stockaryd

I Stockaryd finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stockaryd - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Stockaryd:

Stockaryd är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län och kyrkby i Stockaryds socken. Stockaryd är uppvuxet kring skogs- och möbelindustri. När södra stambanan blev klar 1864 blev bondbyn Stockaryd ett snabbt växande samhälle. Storhetstiden varade mellan cirka 1920 och 1970.

Yta: 164,73 hektar
Invånarantal: 958, år 2010

Här kan du läsa mer om Stockaryd om du vill veta mer om Stockaryd än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Stockaryd.

I Stockaryd hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stockaryd på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: