Bostadsrätt i Tenhult

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tenhult - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tenhult. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tenhult. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tenhult. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Tenhult från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tenhult.
Annons:

Bostadsrätt i Tenhult

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tenhult.

Kniphammar AB
Ulvsnäs säteri
560 30 Tenhult


BRF Backsvalan
Högalundsv. 57
560 31 TENHULT


Hsb BRF Rogberga I Tenhult
Uppegårdsv. 6
560 29 Tenhult


Knislinge Fastigheter AB
Bjarne Kardell
Ljungarpsv. 16
560 30 Tenhult


BRF Centrumhem
Centrumv. 10
560 29 Tenhult


Dramil AB
Rogberga 5
560 29 Tenhult


Anebyhusgruppen Jönköping Eva-Maria Rylander Lindgren
Backsvalev. 87
560 31 TENHULT

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tenhult

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tenhult finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tenhult. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tenhult. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tenhult kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tenhult.

Bostadsrättsfakta om orten Tenhult

I Tenhult finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tenhult - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tenhult:

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du läsa mer om Tenhult om du vill veta mer om Tenhult än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tenhult.

I Tenhult hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tenhult på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: