Bostadsrätt i Vaggeryd

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vaggeryd - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vaggeryd. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vaggeryd. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vaggeryd. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Vaggeryd från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vaggeryd.
Annons:

Bostadsrätt i Vaggeryd

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vaggeryd.

BRF Visaren
Folkparksgatan 2
567 32 Vaggeryd


Bostadsrättsför. S. Park
Vallong. 29 A
567 31 VAGGERYD


BRF Rudan Nr 1
MYRMALMSVÄGEN 6 6
567 32 Vaggeryd


Phl Fastigheter AB
Ödestuguv. 42
567 32 Vaggeryd


Fastighetsbolaget Btk AB
Galoppv. 7
567 92 Vaggeryd


Procuria Fastighets AB
070 - 630 53 78Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Järnvägsg. 18
567 30 Vaggeryd


Are We Consult & Trading AB
Jönköpingsv. 55
567 33 VAGGERYD

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vaggeryd

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vaggeryd finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vaggeryd. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vaggeryd. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vaggeryd kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vaggeryd.

Bostadsrättsfakta om orten Vaggeryd

I Vaggeryd finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vaggeryd - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vaggeryd:

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du läsa mer om Vaggeryd om du vill veta mer om Vaggeryd än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vaggeryd.

I Vaggeryd hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vaggeryd på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: