Bostadsrätt i Vetlanda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vetlanda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vetlanda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vetlanda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vetlanda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Vetlanda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vetlanda.
Annons:

Bostadsrätt i Vetlanda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vetlanda.

Witalabostäder AB
Storg. 7 A
574 32 Vetlanda


Mäklarhuset
Storg. 7
574 32 Vetlanda


Smålandsgårdar
Nydalav. 2
574 35 VETLANDA


Gårdsbyrån AB
0383 - 150 48Svensk Fastighetsförmedling
Lasarettsg. 10
574 32 Vetlanda


Tordyveln, Bostadsrättsföreningen
Skåneg. 7
574 37 VETLANDA


Hyresfastigheter I Vetlanda AB
Ekebäcksv. 4
574 39 VETLANDA


Fastighets AB Felsteget
Bangårdsg. 9
574 32 Vetlanda


BRF Juvelen I Vetlanda
Kanalg. 7 A
574 32 Vetlanda


Baseca Fastigheter Vetlanda AB
Konvaljstigen 22
574 41 Vetlanda

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vetlanda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vetlanda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vetlanda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vetlanda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vetlanda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vetlanda.

Bostadsrättsfakta om orten Vetlanda

I Vetlanda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vetlanda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vetlanda:

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du läsa mer om Vetlanda om du vill veta mer om Vetlanda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vetlanda.

I Vetlanda hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vetlanda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: