Bostadsrätt i Visingsö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Visingsö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Visingsö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Visingsö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Visingsö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Visingsö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Visingsö.
Annons:

Bostadsrätt i Visingsö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Visingsö.

Visingsöbostäder AB
Norrbov. 3
560 34 Visingsö


Visingsö Bygdegårdsförening
Kumlaby 47
560 34 Visingsö

Annons:

Köpa bostadsrätt i Visingsö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Visingsö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Visingsö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Visingsö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Visingsö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Visingsö.

Bostadsrättsfakta om orten Visingsö

I Visingsö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Visingsö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Visingsö:

Visingsö är Vätterns största (Sveriges 33:e största) ö med en area på 25 kvadratkilometer. Den ligger i sjöns södra del, trettio kilometer norr om Jönköping och sex kilometer väster om Gränna vartill ön har sin färjeförbindelse, som kallas Visingsöleden.

Yta: 25 km2
Invånarantal: 752, år 2010

Här kan du läsa mer om Visingsö om du vill veta mer om Visingsö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Visingsö.

I Visingsö hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Visingsö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Jönköping.
Annons: